KOVAČEVIĆ POTPUNO ISKREN NAKON BOLNOG PORAZA SRBIJE: " Ili su se oni poboljšali ili smo mi ostarili, nešto se dešava..."
Foto: OSSRB

LIGA NACIJA

KOVAČEVIĆ POTPUNO ISKREN NAKON BOLNOG PORAZA SRBIJE: " Ili su se oni poboljšali ili smo mi ostarili, nešto se dešava..."

Ostali sportovi -

Odbojkaši Srbije doživeli su prvi poraz u ovogodišnjem ciklusu Lige nacija. Bolji od Orlova u Rio de Žaneiru bio je Japan, koji je slavio maksimalnim rezultatom 3:0 (25:20, 25:16, 25:22).

"Veoma teška utakmica. Naravno da je moglo bolje. Ovo nismo mi... Mada, i prošle i ove godine ispalo je kao da su oni 500 puta bolji igrači od nas. A pre toga tri godine mi smo ih pobeđivali lagano - manje, više isti tim. Ili su se oni poboljšali ili smo mi ostarili ili nešto se dešava. Ja stvarno ne znam. Da smo se borili - jesmo. Kako god to izgledalo - borili smo se. Ništa, utakmica ko utakmica. Sledeća je Brazil, pa mislimo na njih", rekao je Uroš Kovačević.

Podsetimo, Srbija je bila bolja od Irana u prvom kolu, a u trećem će igrati protiv domaćina Brazila.

"Evidentno da da. Protiv ekipa koje su jače od nas na papiru moramo da damo 150 odsto sebe, a i da imamo sreće da bismo pobedili utakmicu. Sad smo u tom nekom ritmu - ne sećam se kad smo pobedili nekog ko je na rang listi jači od nas. Prijala bi nam pobeda sutra, zbog samopouzdanja, koje nam je vidno urušeno", zaključio je Kovačević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track