I ANGELININA MAMA JE POZNATA LIČNOST! Sa Dragutinom prošla kroz PAKLENI PERIOD - njena priča je fascinantna (FOTO)
Foto: Printscreen

podrška

I ANGELININA MAMA JE POZNATA LIČNOST! Sa Dragutinom prošla kroz PAKLENI PERIOD - njena priča je fascinantna (FOTO)

Ostali sportovi -

Angelina Topić režirala je veliki uspeh osvajanjem srebrne medalje u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Rimu, zbog čega se cela Srbija ponosi ovim detetom. Mnogi joj tek sada predviđaju blistavu karijeru i nadaju se da će ova 18-godišnja atletičarka tek pomerati granice i praviti ogromne rezultate.

Angelina dolazi iz sportske porodice, njeni roditelji Dragutin i Biljana Topić takođe su bili veliki šampioni i zlatnim slovima su upisani u istoriju Srbije.

Još od samog početka karijere, Angelina je imala veliku podršku svojih roditelja, koja traje i dan danas, a Biljana često na Instagramu objavljuje fotografije svoje ćerke i svima pokazuje koliko je ponosna na nju.

Angelinina majka, Biljana Topić, je rođena 17. oktobra 1977. godine u Šapcu, a iza sebe je ostavila veliki trag u atletici.

Učestvovala je na Svetskom prvenstvu u dvorani 2008, kao i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008, gde je preskočila 14,14 metara, a samo četiri centimetra su je delila od finala.

Biljana je takođe na Svetskom prvenstvu u atletici, 2009. godine, osvojila četvrto mesto i skokom od 14,52 metra postavila je državni rekord, a tokom blistave karijere njen glavni trener je bio upravo Dragutin.

Pre nekoliko godina Dragutin i Biljana su dali intervju za magazin "Hello", u kojem su odgovorili na pitanje koliko su strogi roditelji.

Biljana: Definitivno važim za strožu i verovatno je tako.

Dragutin: Nismo toliko strogi, zahtevniji smo u priči nego na delima, ali Angelina uvek istera svoje na kraju. Trudimo se da je saslušamo i da napravimo neki kompromis, ali pre svega da joj ličnim ponašanjem damo dobar primer.

Biljana i Dragutin su se venčali 2004. godine, a već godinu dana kasnije na svet je stigla Angelina. Njihovoj sreći tu nije bio kraj, pošto je ssam godina kasnije Biljana je rodila i ćerku Sofiju.

Ipak, tada mladi bračni par, prošao je kroz jedan veliki period brige, ali se na svu sreću sve dobro završilo.

– Biljana je morala u bolnicu zbog komplikacija koje su se iznenada desile. Želeo sam da prisustvujem porođaju, ali me je odgovorilo stručno osoblje sa kojim sam razgovarao o tome. Procenjeno je da je zbog specifičnosti trudnoće bolje da budem van porođajne sale – rekao je sa žaljenjem za Blic tada Dragutin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track