Natašin povratak u Srbiju košta 150.000 evra

Kajakaški savez Mađarske odlučio

Natašin povratak u Srbiju košta 150.000 evra

Ostali sportovi -
Predsedništvo vladajućeg tela mađarskog kajaka donelo je odluku da iznos može da plati bilo ko – Olimpijski komitet Srbije, Kajakaški savez Srbije ili sama Janićeva

Nataša Janić će moći da se takmiči pod zastavom Srbije pre 2015. godine samo ako do 31. oktobra Kajakaškom savezu Mađarske bude plaćeno 150.000 evra.

„Mađar so“ prenosi da je Predsedništvo vladajućeg tela mađarskog kajaka donelo tu odluku na sastanku održanom u sredu, a da iznos može da plati bilo ko – Olimpijski komitet Srbije, Kajakaški savez Srbije ili sama Janićeva.

U slučaju da novac ne bude uplaćen do kraja ovog meseca, Janićeva neće dobiti ispisnicu i neće moći da vesla za našu zemlju pre 2015. godine. Kajakaški savez Srbije sigurno neće moći da izdvoji sumu koji Mađari traže, pošto je predsednik Mirko Nišović još ranije istakao da je budžet Saveza premali za to. Prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac bio je taj koji je razgovarao sa Natašom oko povratka u Srbiju, pa je izvesno da će se upravo njih dvoje dogovoriti oko odštete za slobodu Janićeve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track