Hrvat prelepio flasterom zastavu Srbije

Bezobrazluk

Hrvat prelepio flasterom zastavu Srbije

Ostali sportovi -
Hrvat Pero Metličić, koji je s Monpeljeom igrao u Partizanovoj opremi, prelepio zastavu Srbije na dresu crno-belih u meču Lige šampiona

Flaster preko Srbije!

Hrvatski rukometaš Petar Metličić prelepio je zastavu Srbije na dresu u kom je nastupao u Ligi šampiona! Igrač Monpeljea napravio je ovaj skandalozan potez u srcu Srbije, u niškoj dvorani Čair, na meču s Partizanom.

Ako se pitate otkud Hrvat, koji nastupa za francuski klub, u dresu srpskog šampiona - razlog je što su igrači Monpeljea na putu za Srbiju izgubili prtljag, pa im je Partizan ustupio svoju rezervnu garnituru dresova.

Umesto hvala, dobili su ponižavajući gest jednog od najboljih hrvatskih i svetskih rukometaša. Samo nekoliko dana po skandaloznoj presudi Haškog tribunala, koji je oslobodio generale Gotovinu i Markača, novi šamar Srbiji opaučio je i Metličić. On je pre izlaska na parket prelepio zastavu Srbije koja je izvezena na poleđini dresa i tako odigrao čitav meč.

Nažalost, u pokušaju da dobijemo komentar na to šta ga je nateralo da ovako postupi, nismo uspeli da stupimo u kontakt s Metličićem. Verujemo da se ovakve provokacije ubuduće neće događati, naročito ne u ovako delikatnim situacijama.

Mandžukić kažnjen zbog salutiranja generalimaFudbaler Bajerna i reprezentativac Hrvatske Mario Mandžukić priznao je da je salutirao zločincima Anti Gotovini i Mladenu Markaču nakon što je dao gol Nirnbergu u subotu. Prvobitno, Mandžukić je negirao da je pozdravio hrvatske generale, pravdavši se da je pozdravio navijače.Njegov menadžer Ivan Cvjetković priznao je da je Mandžukić salutirao generalima. Posle toga Nemački fudbalski savez opomenuo je hrvatskog igrača, ali i Albanca Džerdana Šaćirija, koji mu se pridružio u slavlju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track