Divac: Sledeće godine gradimo temelj za uspehe u Riju
Foto: BETA

Novo poglavlje

Divac: Sledeće godine gradimo temelj za uspehe u Riju

Ostali sportovi -
Divac je istakao da je naredna godina od velike važnosti za uspeh naših sportista

BEOGRAD - Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac rekao je večeras da je naredna 2013. godina od izuzetne važnosti za uspeh srpskih sportista na Igrama u Riju 2016, jer je neophodno da imaju punu podršku na građenju rezultata kojima ćemo se svi radovati za četiri godine.

"Olimpijske igre u Londonu donele su nam zlatnu, srebrnu i dve bronzane medalje, posle 12 godina dobili smo olimpijskog šampiona - Milicu Mandić. London je dugo bio prva misao sa kojom smo se budili, a sada smo već okrenuli novi list i započeli novo poglavlje. Svako u svom delu posla, kao jedan tim, idemo zajedno za Rio, da tamo napravimo rezultate na koje ćemo svi biti ponosni i koji će motivisati neke nove klince da budu šampioni", istakao je Divac na svečanosti u Domu Narodne skupštine, na kojoj je OKS proglasio najbolje sportiste u 2012. godini.

Za najbolje sportiste proglašeni su Milica Mandić i Andrija Prlainović, najbolji ženski tim je teniska FED kup selekcija, vaterpolisti su najbolji muški tim, Dušan Mandić je najbolji mladi sportista, a Dragan Jović proglašen je za najboljeg trenera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track