ZLOKOVIĆ: Bez favorita u meču protiv Debrecina

Žele finale

ZLOKOVIĆ: Bez favorita u meču protiv Debrecina

Ostali sportovi -
Prvi meč polufinala Kupa Evrope između Radničkog i Debrecina biće odigran u sredu u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Boris Zloković rekao je danas da njegov tim u sredu očekuje neizvestan i težak meč u polufinalu Kupa Evrope protiv mađarskog Debrecina.

"Očekujem vrlo tešku i neizvesnu utakmicu, pravo polufinale. Debrecin ima pet-šest vrhunskih igrača i po kvalitetu su nam dosta slični, pa smatram da nema favorita u ovom meču. Moramo da pokušamo da ostvarimo pobedu sa što većom razlikom, kako bismo mirnije ušli u revanš. Nadam se da će nam publika u tome pomoći", rekao je Zloković.

Bivši srpski reprezentativac Aleksandar Ćirić smatra da je ključ uspeha protiv Mađara igra, koju su Kragujevčani prikazali u polufinalu kupa Srbije sa Vojvodinom.

"Svi se nadamo pobedi sa dovoljnom razlikom, koja bi nam obezbedila mirniji revanš. Ohrabruje me to što smo protiv Vojvodine prvi put igrali kvalitetno i ličili na ekipu. Debrecin ima i nekoliko srpskih igrača, koji dobro poznaju našu igru, tako da nam neće biti nimalo lako", rekao je Ćirić.

Utakmica Radnički - Debrecin biće odigrana u sredu, 23. januara, od 17 sati na zatvorenom bazenu Sportskog centra "Park" u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track