VILBEKOVO PRAVDANJE: Ne bežim od novinara, brinem o zdravlju

VILBEKOVO PRAVDANJE: Ne bežim od novinara, brinem o zdravlju

Ostali sportovi -
Nisam se pojavio na konferenciji za medije, ali nisam imao nameru da nekoga uvredim, kaže selektor danskih rukometaša

Selektor rukometne reprezentacije Danske Urlik Vilbek naišao na osudu javnosti jer se posle finala Svetskog prvenstva u kom je Španija demolirala Dance 35:19 nije pojavio na komferenciji za medije.

''Poslednja dva-tri dana nisam se toliko pojavljivao u javnosti, jer moram da pazim na svoje zdravlje, budući da sam fizički i psihički potrošen. Izvinjavam se kolegi Riveri i španskom rukometnom savezu što se nisam pojavio na konferenciji nakon finala, ali nije mi bila namera da nekoga uvredim. Čestitam Špancima na zasluženoj pobedi i naslovu svetskih prvaka'', poručio je Vilbek.

Selektor Španije Valero Rivera razočaran je potezom kolege, koji će ući u rukometne anale kao prvi trener koji je dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice.

''Mi smo četiri puta gubili od Danske otkad sam ja selektor, ali sam se svaki put pojavljivao pred novinarima. Sad kad smo pobedili mi, Vilbek se nije pojavio. Zato postavljam pitanje da li tako treba da se ponaša takozvani najbolji trener godine'', ističe Rivera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track