PORAZ: Vaterpolisti Zvezde potopljeni u Dubrovniku

Crveno-beli još ranije obezbedili osminu finala LŠ

PORAZ: Vaterpolisti Zvezde potopljeni u Dubrovniku

Ostali sportovi -
Jug je u Dubrovniku bez većih problema savladao Zvezdu s 10:5

DUBROVNIK - Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su u sredu u Dubrovniku od Juga sa 10:5 (2:2, 3:2, 3:0, 3:1), u poslednjem kolu takmičenja u Grupi B Lige šampiona. Najefikasniji u ekipi domaćina bio je Ivović sa pet golova, dok je Janović dodao tri. Po dva gola za Zvezdu dali su Vapenski i Prlainović, dok se Avramović jednom upisao u strelce.

I crno-beli poraženiPartizan je u grupi D poražen u Istanbulu od Galatasaraja 9:7 (1:4, 3:2, 3:1, 2:0).Najefikasniji u turskom timu bio je Nikić sa tri gola. U redovima crno-belih se istakao Mitrović sa dva pogotka.Partizan je osvojio drugo mesto sa 16 poena i igraće u osmini finala Lige šampiona.

Crvena zvezda Dubrovniku Jug

Vojvodina ostala bez osmine finala LŠVaterpolisti Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona, pošto su večeras na svom terenu poraženi od ekipe Breše s 9:7 (1:1, 3:2, 1:2, 4:2) u meču poslednjeg kola grupe C Lige šampiona.Najefikasniji u ekipi Breše bili su Kristijan Prešuti i Marko Elez sa po tri gola, dok je kod Vojvodine najbolji bio Srđan Vuksanović sa dva pogotka. Vojvodina je osvojila poslednje mesto u grupi sa sedam bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track