PERSONA NON GRATA: Mađari ne žele Natašu Janić!

Državljanstvo se ne menja kao dnevni veš

PERSONA NON GRATA: Mađari ne žele Natašu Janić!

Ostali sportovi -
Posetioci portala Haon velikom većinom protiv povratka poznate kajakašice

BUDIMPEŠTA - Saga oko povratka Nataše Janić Dušev u Mađarsku i dalje izaziva dosta kontroverzi, kako u Srbiji, tako i u Mađarskoj. Mađarski portal "Haon" napravio je anketu sa pitanjem, da li Nataša Janić treba da se vrati u Mađarsku.

Čak 77 odsto posetilaca (1.540 ljudi) odgovorilo je da ne želi Natašu ponovo u Mađarskoj. Za njen povratak glasalo je tek 20 odsto posetilaca (407), dok tri odsto posetilaca uopšte ne zna šta je to kajak, prenosi Sport.

U skladu sa rezultatima glasanja su i komentari posetilaca.- Državljanstvo se ne menja kao dnevni veš. Slučaj Nataše Janić je dobar primer „odanosti” i problema višestrukog državljanstva. To je tako, ne samo u sportu, već i u politici.- Nema potrebe da nam Nataša Dušev-Janić dolazi i drugi put. Ovakvim svojim odnosom, pokazala je sve. Ostani tamo gde jesi. Nama trebaju sportisti koji su ponosni na to što su Mađari!- Nacionalni izdajnik!- Bila bi greška da troše vreme i novac na stranca kada postoji toliko mnogo talenata u Mađarskoj. Idi u pakao!- Da li je Nataša Janić vredna toga da mađarski savez izdvaja vreme i novac za nju?- Dobrodošla nazad Nataša. Ipak, iznad svega, Mađarska!- Kao dama je rekla, „Mađarski kanu sport i posebno ženski kajak je najjači na svetu", stoga je sportista koji želi da se takmiči za Mađarsku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track