Savić: Neshvatljiv pad nas odveo u poraz

Vaterpolo

Savić: Neshvatljiv pad nas odveo u poraz

Ostali sportovi -
Ta poslednja lopa nekada uđe ali sada nije. Zaslužili su pobedu, više je želeli, kaže Prlainović

Vaterpolisti Srbije razočarani su posle poraza od Crne Gore (8:9) u četvrtfinalu Svetskog prventva u Barseloni, a selektor Dejan Savić je posle velike utakmice smireno rekao:

"Teško se sada analizirati ali sve čestitke Crnoj Gori na potpuno zasluženoj pobedi. U poslednjoj četvrtini smo imali neshvatljiv pad i to je rešilo pitanje pobednika".

Živko Gocić je rekao:

"Očekivali smo tešku utakmicu, razočarani smo.Propustili smo dosta puta igrača više, da smo iskoristili neke šanse bilo bi sada drugačije. Crna Gora je sjajna ekipa, želim joj sreću a nama ostaje da probamo da se podignemo".

Filip Filipović je izjavio:

"Sami smo sebe pobedili i time ne umanjujem pobedu Crne Gore. Loša realizacija igrača više. Eto prvi put smo počeli ciklus bez medalje i verujem da ćemo u Riju biti pravi. Ko zna zašto je to dobro. Moramo da budemo svesni u kakvoj smo situaciji, u kakvom smo se ambijentu pripremali, i koji su nam limiti.

Andrija Prlainović je kao i svi drugi bio potišten.

"Ta poslednja lopa nekada uđe ali sada nije. Zaslužili su pobedu, više je želeli. Ostvarili su najveći uspeh na Svetskom prvenstvu a mi smo prvi put bez medalje posle ko zna koliko godina. Ispromašivali smo se. Kada kod nerešenog rezultata toliko puta promašite rival kakva je Crna Gora je znala da iskoristi. Pokušaćemo da se dignemo, bolje da budemo peti nego šesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track