02:34

KURIR TELEVIZIJA U KUĆI PARAOLIMPIJCA KOJI JE DONEO ZLATO SRBIJI! Porodica Ristić presrećna, očekuju još medalja

KURIR TELEVIZIJA

KURIR TELEVIZIJA U KUĆI PARAOLIMPIJCA KOJI JE DONEO ZLATO SRBIJI! Porodica Ristić presrećna, očekuju još medalja

Paraolimpijada -

Strelac Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na paraolimpijskim igrama u Tokiju, prvu u nizu za tim Srbije, gađajući vazdušnom puškom u ležećem stavu. Ekipa naše Kurir televizije, posetila je porodicu zlatnog Kragujevčanina i čestitala im.

Ristići danas ovako proslavljaju veliki Draganov uspeh, koji je na ovogodišnjim paraolimpijskim igrama upucao zlato za Srbiju. Malo je reći da je porodica ponosna na njega.

Dragan Ristić
foto: Kurir televizija

- Ja sam uvek tvrdio još od 2010. da njega teško ko može da pobedi u ovom stavu, sem on sam sebe - kaže Tomislav Ristić, ponosni Draganov otac.

- Sve se to isplatilo trudom i radom, današnja naša situacija je jako pozitivna i pod velikom smo tremom - kaže Draganova supruga, Snežana Ristić.

Osam godina nakon nesreće koja mu je promenila život, Dragan je počeo da trenira streljaštvo i vrlo brzo postao evropski I svetski šampion. Zlatna medalja na paraolimpijskim igrama je kruna njegove karijere, a na celom putu, porodica mu je najveća podrška.

Dragan Ristić
foto: Kurir televizija

- Pratimo ga i podržavamo ga. Dete i ja ga pratimo na pripreme - navodi Snežana.

- Ja sam od 2008. godine svaki dan sam sa njim na treningu - kaže Tomislav.

Naša ekipa, pratila je zlatnog Dragana Ristića i tokom priprema za Tokio. On je još tada istakao da veruje u pobedu.

Dragan Ristić
foto: Kurir televizija

- Medalja mi je uvek želja i cilj, od tri discipline dve mi baš dobro idu i nadam se da ću u njima proći uspešno - kaže Dragan za našu televiziju.

Ristić je osvojio zlato vazdušnom puškom u ležećem stavu, ali paraolimpijske igre za njega još uvek nisu gotove. U subotu ga očekije gađanje u kategoriji malog kalibra.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track