ĐORĐEVIĆ POSLE ANGOLE: Bacanja ne šutiramo dobro, ali nam idu trojke
Foto: Saša Pavlić

Reakcija

ĐORĐEVIĆ POSLE ANGOLE: Bacanja ne šutiramo dobro, ali nam idu trojke

Rio 2016 -

Košarkaška reprezentacija Srbije je na predolimpijskom turniru u Beogradu ostvarila i drugi trijumf, pošto je posle Portorika bila bolja i od Angole (83:60).

Selektor Đorđević je posle meča rekao: "Velika je želja i ona nas sputava. Napali su nas ispod koša i to je promena u odnosu na njihovu igru juče. Tranziciju nismo imali, jer nismo kontrolisali skok. To moramo! U poslednja 4 minuta prvog poluvremena uspostavili smo kontrolu skoka i razlika je povećana. Lopta mora da ide sa manje driblinga, na tome smo radili i to je način da stičemo prednost. Bacanja ne šutiramo dobro, ali nam idu trojke! Idemo čvrsto dalje. Sada je vreme da se koncentrišemo i razmišljamo o narednoj utakmici", rekao je Đorđević.

Jedno pd pitanja za selektora bilo je vezano za narednu utakmicu.

"Češka i Letonija su dve ekipe koje smo očekivali. Česi sa Satoranskim i Veselim igraju organizovano, a na nama je da odgovorimo i na tuču pod košem, laganije postižemo koševe i pobedimo. Igramo kući, idemo udignute glave, da se spremimo. Svi smo zdravi", naveo je Đorđević.

Od kolega iz Letonije selektor Srbije je pitan o toj reprezentaciji.

"Neću da pričam o finalu i Letoniji, koja ima mnogo talenta i igra dobru košarku, ali pre toga moramo da pobedimo Češku."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track