VLADE DIVAC O ĐOKOVIĆU: Sport je surov, moramo da budemo zahvalni Novaku
Foto: Fonet

Predsednik OKS optimista

VLADE DIVAC O ĐOKOVIĆU: Sport je surov, moramo da budemo zahvalni Novaku

Rio 2016 -

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac ne dozvoljava da ga rezultati ispod očekivanih na početku Igara u Riju demorališu.

"Ovo je dugo takmičenje. Treba da ostanemo pozitivni kao ekipa. Ima tu rezultata koji su svakako iznenađujući, ali okrenuće se to u narednom periodu. Pozitivan sam u tom smislu, verujem da će biti uspešnije od Londona", kaže Divac i atmosferu u našem timu ocenjuje visokom ocenom.

"Atmosfera je super. Još nema medalje i onda to može da bude negativna stvar, ali momci i devojke se pomažu, podržavaju, i to je najvažnije. Opet kažem, duge su Olimpijske igre i biće to dobro".

Nakon poraza košarkaša od Australije, neka računica kaže da bi najbolje bilo da grupnu fazu završimo na četvrtom mestu.

"Za nas je drugo mesto daleko, ali siguran sam da ćemo biti među četiri ekipe. Na svakom takmičenju je četvrtfinale najvažnije jer donosi sve ili uzima sve. Nisam za kalkulacije".

Divac je gledao i Đokovićeve mečeve.

"Nema tu šta da se kaže. Dečko je došao ovde s velikom željom, nažalost, povreda je imala velikog uticaja. Ljudi, moramo da budemo zahvalni ne samo njemu nego svima koji se bore za rezultat. Sport je surov", zaključio je Vlade Divac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track