ŠTETA: Novaković i Grujić osvojili šesto mesto, medalja im izmakla za tri stota dela sekunde
Foto: Reuters

Ništa od odličja

ŠTETA: Novaković i Grujić osvojili šesto mesto, medalja im izmakla za tri stota dela sekunde

Rio 2016 -

Srpski kajakaši Marko Novaković i Nebojša Grujić osvojili su šesto mesto na Olimpijskim igrama u Riju u disciplini K-2 na 200 metara.

Marko Novaković i Nebojša Grujić ostvarili su vreme 32.656.

Zlato su osvojili Španci Kravioto i Toro sa vremenom 32.075, drugi su bili Britanci Skofild i Hit, a treće mesto Litvanci Lankas i Ramanauskas sa vremenom 32.382.

Grujić: I šesto mesto na OISrpski kajakaš Nebojša Grujić rekao je danas da su on i njegov partner u dvosedu Marko Novaković dobro izveslali finale na 200 metara i ocenio da je šesto mesto na Olimpijskim igrama dobar rezultat.

"Nije bila medalja, ali svakako vrhunski izveslana trka. Završili smo na šestom mestu. Treba imati u vidu da su ovo Olimpijske igre i da su sve ekipe vrhunski i maksimalno spremne za ovo takmičenje. Šesto mesto na Olimpijskim igrama je velika stvar", rekao je Grujić novinarima u Rio de Žaneiru.

Grujić i Novaković su današnjoj trci u dvosedu na 200 metara zauzeli šesto mesto na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

"Od starta smo krenuli snažno. Jučerašnje greške koje smo pravili na startnom bloku smo ispravili. Krenuli smo u gomili sa svima, u jednom trenutku smo krenuli da dižemo i obilazimo ostale posade. Trener je mislio da ćemo izbiti na prvo mesto, medjutim, u jednom trenutku je samo stao čamac. Ja to nisam primetio, nisam osetio cimanje", rekao je Grujić.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track