Ova fotografija na najbolji način pokazuje besmisao rata i mržnje između Srbije i Hrvatske
Foto: Profimedia

Bravo za Bogdana i Bojana

Ova fotografija na najbolji način pokazuje besmisao rata i mržnje između Srbije i Hrvatske

Rio 2016 -

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igra u Riju, pošto je u četvrtfinalu, savladala Hrvatsku 86:83 (20:19, 12:19, 34:14, 20:31).

Utakmica starih rivala ni ovog puta nije mogla da prođe bez sitnih čarki i tenzija. To je za ljude sa ovim prostora pomalo i očekivano, ali za strance baš i ne.

Dokaz za to je status jednog stranca kome nije bilo jasno ko je ko jer imaju iste boje i igrača koji se preziva isto - Bogdanović. Bogdan nastupa za Srbiju, Bojan za Hrvatsku.

Australijski sportski komentator Mon Paluaj u statusu je naglasio.

"Srbija protiv Hrvatske. Još uvek nisam siguran ko je ko. Obe strane imaju iste boje dresova, oba tima imaju Bogdanovića".

Obojica su odigrala za medalju, na kraju se radovao srpski Bogdanović - Bogdan, koji je za svoj tim postigao 18 poena. Uteha za hrvatskog Bogdanovića - Bojana, jeste to da je bio najbolji pojedinac utakmice sa 28 poena.

Fotografija dvojice Bogdanovića obišla je svet rano jutros, jer šalje snažnu poruku da je Balkan dosta krvario i da je vreme da se pričaju neke lepše priče na obe strane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track