ZLATNI DAVOR ŠTEFANEK: Evo šta je olimpijski šampion zamerio organizatorima dočeka na aerodromu
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Izašao sam pred masu

ZLATNI DAVOR ŠTEFANEK: Evo šta je olimpijski šampion zamerio organizatorima dočeka na aerodromu

Rio 2016 -

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek sleteo je danas nešto posle 14 sati na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gde mu je pripređen svečani doček.

Na samom početku konferencije za medije na kojoj se obratio olimpijski šamion, uputio je kritiku na račun organizatora dočeka na aerodromu.

"Hvala svima na ovom dočeku. Hvala mojoj porodici, prijateljima i svima koji su danas došli. Jedino što bih zamerio jeste što mi pri izlasku nisu omogućili da izađem zajendo sa svojim trenerom, Frisom i Nemešom koji su takođe deo ovog tima", rekao je Štefanek, a potom se osvrnuo na svoj put do zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

"Kada odete na jedno takmičenje nema tu da se mora. Ne moram ja ništa! Ja sam na ovom takmičenju želeo medalju i to sam ostvario. Ove godine mi je sve išlo i sve što sam zamislio to sam uspeo. Jako mi je žao što moj cimer Viktor Nemeš, ako i Kristijan Fris nisu uspeli da se domognu odličja. Oni u startu nisu imali sreće u žrebu, za razliku od mene kome se sve lepo "namstilo"- zaključio je Štefanek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track