UMIRE OD SRAMA: Brazilska studentkinja detaljno opisala kako je završila u krevetu sa Boltom
Foto: Reuters

Novi detalji

UMIRE OD SRAMA: Brazilska studentkinja detaljno opisala kako je završila u krevetu sa Boltom

Rio 2016 -

Jamajčanin Juseinin Bolt se nakon što je osvojio tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, probudio u naručju nepoznate 20-godišnje studentkinje.

Žadi Duarte kaže kako, otkako su fotografije podeljene ne društvenim mrežama, umire od srama.

- Nikad nisam htela ovakvu slavu - kazala je Duarte koja je fotografiju podelila sa prijateljicama i kako nije očekivala da će ih videti ceo svet - kazala je.

Među fotografijama je i jedna koja pokazuje da Duarteova drži novčanicu od 100 evra.

- Nisam uopšte znala ko je on. Moje prijateljice i ja smo bile u društvu momaka sa Jamajke te večeri. Nema šanse da mi je platio. To je bio moj novac. Sva ova medijska pažnja loše utiče na mene. Umirem od sramote - rekla je Žadi Duarte.

Lokalne novine pišu kako Duarte tvrdi da nije znala ko je Bolt - iako je poznat u svetu. Ispričala je kako je sa prijateljima bila u klubu na zapadu Rija, kada je Bolt zapazio.

- Poslao je obezbeđenje da me pozovu. Kratko smo porazgovarali, nisam znala ko je, jer je bio u društvu Jamajčana koji su svi slično izgledali."Pojavile su se glasine i kako Bolt na Instagramu prati Duarte koja je jedna od 104 osobe koje inače prati, no dokaza za to više nema. Ekstrovertni sprinter koji je u nedelju navršio 30 godina u ozbiljnoj je vezi sa Kasi Bennet (26).

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

">

A photo posted by Jady Duarte (@pfvrjady) on Aug 21, 2016 at 8:28pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track