Umesto u Pekingu, Đoković bi mogao da igra u Tokiju

Razmišlja da promeni turnir

Umesto u Pekingu, Đoković bi mogao da igra u Tokiju

Tenis -
Đoković je, uz Keija Nišikorija i golfera Adama Skota, ambasador kompanije Uniklo, zbog čega bi njegovo prisustvo u Tokiju značilo japanskoj kompaniji

Posle četiri tutle u Pekingu, najbolji teniser sveta Novak Đoković, će možda promeniti turnir na kom će nastupati i u buduće igrati na turniru u Tokiju.

Ugovor koji Đoković ima sa orgnaizatorima turnira u Pekingu je istekao, zbog čega je Novak slobodan u izboru turnira na kome će nastupiti sledeće sezone u ovo vreme.U isto vreme kada i u Pekingu, igra se i ATP turnir u Tokiju, gde bi želeli da vide Đokovića. Razlog tome je i činjenica da glavni sponzor našeg tenisera, japanska kompanija Uniklo, želi da iskoristi dolazak Novaka u Tokio kako bi se dodatno promovisala.

"Ta, tema je prilično osetljiva. Ne znam šta da vam kažem. Za sada ostaje odluka da igram u Pekingu i ovo je moj prioritet, pošto ovde imam perfektan rezultat, perfektan istorijat nastupa. Uživam na ovom turniru i, sve dok postoji interes od strane organizatora da dolazim ovde, i ja ću želeti da se vraćam", poručio je Novak.

Đoković je, uz Keija Nišikorija i golfera Adama Skota, ambasador kompanije Uniklo, zbog čega bi njegovo prisustvo u Tokiju značilo izuzetno puno japanskoj kompaniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja