Nik Bolitijeri: Jelena je bila s više trenera nego što sam ja imao žena!

Legendarni trener priča o Džej džej

Nik Bolitijeri: Jelena je bila s više trenera nego što sam ja imao žena!

Tenis -
Vlasnik čuvene akademije napisao knjigu u kojoj otkriva zanimljivosti o bivšim štićenicima

Menja ih kao na traci!Čuveni teniski trener Nik Bolitijeri, poznat po tome što je bez dlake na jeziku, kazao je da je srpska igračica Jelena Janković u svojoj karijeri promenila više trenera nego što je on imao žena u životu. On je takođe istakao da u martu sledeće godine izlazi njegova knjiga u kojoj je pisao o poznatim teniserima, a mesto među njima dobila je i naša igračica.- Jelena Janković je promenila više trenera u životu nego što sam ja imao žena. To je stvarno istina i to upravo radi i sad. Nešto o tome sam napisao i u svojoj knjizi, koja izlazi sledeće godine - rekao je Bolitijeri.Jelena Janković je imala priliku da trenira kod Bolitijerija na akademiji, što joj je sigurno pomoglo da napravi uspešnu karijeru. Bolitijeri spada u najbolje stručnjake u ovom sportu, trenirao je imena poput Monike Seleš, Borisa Bekera, Andrea Agasija, Pita Samprasa, Mariju Šarapovu i mnogo drugih igrača koji su bili u samom vrhu.O našoj teniserki trenutno računa vodi njen brat Marko, koji je prati na svim turnirima, čak joj je i sparing partner. Međutim, Jelena će na završnom mastersu u Istanbulu i tokom decembarskih priprema raditi s Rumunom Andrejom Mlendeom, koji je dugo sarađivao sa Simonom Halep.

Svi treneri Jelene Janković- Aca Simić- Nik Bolitijeri- Dženi Albrikej- Željko Krajan- Dijego Ajali- Hener Nelsa- Rikardo Sančez- Andrej Pavel- Andrej Mlende

Dokićeva se vraća tenisuAustralijska teniserka srpskog porekla Jelena Dokić posle godinu i po dana vraća se tenisu i već je počela da trenira.- Ona želi da se vrati. Trenira veoma naporno svakog dana i siguran sam da bi želela da dobije specijalnu pozivnicu za plej-of. Ona se, međutim, zasad koncentriše na trening i povratak u formu nakon povrede - rekao je Kreg Tili, izvršni direktor Australijske teniske federacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track