BAKA LJILJA: Zbog Noleta sam se farbala, nosim mu rakiju u Arenu

Dejvis Kup

BAKA LJILJA: Zbog Noleta sam se farbala, nosim mu rakiju u Arenu

Tenis -
Noletu ću pokloniti tri različite vrste rakije koje sam sama pekla, a koje sam nazvala medeni, gaćani i ledeni, po teniserima. Nole je medeni, Nadal gaćani i Federer ledeni. Pokloniću mu i portret u staklu koji sam lično izradila, kaže bakica, koja je uzalnice dobila od čitalaca Kurira

Baka Ljiljana Čelar koja je u proteklih nekoliko dana izazvala pometnju u srpskim medijima zbog ulaznica za Dejvis kup, koje je na poklon dobila od čitalaca Kurira ne samo da će bodriti Novaka Đokovića i ostale članove srpskog tima u Areni, već se podvrgla posebnim pripremnim tretmanima.

Baka Ljilja je otkrila da je promenila i boju kose jer se nada da će imati priliku da upozna omiljenog sportistu.

“Specijalno zbog Noleta sam ofarbala kosu. Moje drugarice idu sa mnom i sve moraju da se srede. Dugo sam se dvoumila šta da obučem, ali odluka je pala na jednu crnu suknjicu i crveni kostim. Nole je uvek svečan, pa ću se ja zbog njega obući tako“, bila je iskrena baka Ljilja.

Na pitanje da li bi volela da upozna Đokovića, vatrena Novakova navijačica je odgovorila:

“Bila bih presrećna, moram da ponesem bromazepam za svaki slučaj. Ako mi priđe da se upozna sa mnom, prvo bih ga kulturno zagrlila, a onda i poljubila u ime cele Srbije “, rekla je u jednom dahu Ljiljana.

Međutim, to nije sve, baka Ljilja je Novaku pripremila poklone i specijalni poziv.

Noletu ću pokloniti tri različite vrste rakije koje sam sama pekla, a koje sam nazvala medeni, gaćani i ledeni, po teniserima. Nole je medeni, Nadal gaćani i Federer ledeni. Pokloniću mu i portret u staklu koji sam lično izradila, a tu je i otvoreni poziv. Želim da dođe u moju vikendicu, kada procvetaju ruže i uživa koliko želi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track