POLICAJKA ANA : Da nisam teniserka bila bih uspešna forenzičarka

Voli misterije

POLICAJKA ANA : Da nisam teniserka bila bih uspešna forenzičarka

Tenis -
Da nisam postala teniserka, radila bih kao detektivka i bavila bih se forenzikom kao u seriji „Mesto zločina“, tvrdi Ivanovićeva

Voli adrenalin.Jedna od najlepših teniserki na svetu Ana Ivanović otkrila je da bi bila uspešna forenzičarka da se nije opredelila za „beli sport“. Srpkinju oduševljava američka serija „Mesto zločina“, koja se bavi detektivima koji slučajeve rešavaju kroz forenziku.Obožava krimi-priče Ana Ivanović nije išla u detalje, pa nismo saznali koji od tri serijala najviše voli - onaj iz Majamija, Las Vegasa ili Njujorka.- Da kojim slučajem nisam postala teniserka, sigurno bih radila u policiji. Bila bih odlična forenzičarka, kao u seriji „Mesto zločina“. Uvek sam volela školu, jezike i misterije. Snašla bih se u tom poslu - rekla je Ana.Neće u HolivudSrpkinja sebe ne vidi kao glumicu, a s popularnošću koju ima u svetu naučila je da se nosi.- Ne bih želela da postanem glumica, niti sebe vidim u toj profesiji. Znam šta ću raditi kad odem u penziju. Tenis je moj život, volim ga, ali ne vidim sebe u tom sportu kad okončam karijeru. Volela bih da imam više privatnosti, da živim kao sav normalan svet. Bilo bi lakše za mene, ali naučila sam jer mnogo putujem i upoznajem druge ljude i kulture.Ana Ivanović u sportskom smislu ima samo jedan cilj koji nije ostvarila.- Volela bih da osvojim Vimbldon. Imam Rolan Garos, ali sanjam o Vimbldonu - iskrena je Ivanovićeva.

Dobra klopa i još bolji provod... Ana Ivanović s prijateljima
Dobra klopa i još bolji provod... Ana Ivanović s prijateljima

U muškom društvuŽURKA U BOGOTIPosle pobede nad Marijom Šarapovom na egzibiciji u Bogoti, Srpkinja je upoznala i noćne čari tog grada. Zajedno s društvom proslavila je pobedu u jednom klubu. Ako je suditi po veselim licima Ane Ivanović i njenih drugara, žurka u glavnom gradu Kolumbije bila je odlična.

Nije snobIMA OBIČNO OSIGURANJEVeliki broj sportista osigurava razne delove tela na velike sume novca, što nije slučaj s Anom Ivanović:- Imam obično, normalno osiguranje. Ono pokriva troškove kad sam bolesna ili povređena. Ništa neobično i ništa više od toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track