BORIS BEKER: Novak me zvao kada je izgubio prvo mesto
Foto: Instagram

Prva zajednička fotografija

BORIS BEKER: Novak me zvao kada je izgubio prvo mesto

Tenis -
Kontaktirali su me Novak i njegov menadžer dok je igrao u Pekingu. Bio sam iznenađen, rekao je nekadašnji nemački teniser

Novi trener Novaka Đokovića, Boris Beker izjavio je da ga je srpski teniser prvi put kontaktirao sa željom za saradnju na dan kada je izgubio prvo mesto na ATP listi.

Beker je rekao da se to desilo tokom Kina opena u Pekingu, kada je Novak Đoković savladao Nadala, ali izgubio prvo mesto na rang listi.

"Kontaktirali su me Novak i njegov menadžer dok je igrao u Pekingu. Bio sam iznenađen. Nisam očekivao taj telefonski poziv. Bio sam veoma počastvovan", rekao je Boris Beker za BBC.

Đoković i Beker počeće sa zajedničkim treninzima narednih dana, kada kreću sa pripremama za prvi grend slem sezone u Australiji koji počnje 13. januara.

Beker će se pridružiti Marjanu Vajdi, Miljanu Amanoviću i Gebhardu Filu Griču, a putovaće na turnire u Melburnu (Australijan open), Dubaiju, Majamiju, Monte Karlu, Rimu, Rolan Garosu, Vimbldonu, Sinsinatiju, Ju-Es openu, Šangaju, Parizu i Londonu.

Dosadašnji prvi trener srpskog tenisera Slovak Marijan Vajda ostaće u stručnom štabu drugog igrača sveta.

Nemac je na Instagramu objavio sliku sa Novakom Đokovićem i novim saradnicima u stručnom štabu najboljeg srpskog tenisera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track