SPORTSKE ROMANSE: Ljubilo se i tugovalo
Foto: Foundation Jelena Ristic

Godinu obeležile nove ljubavi, ali i bolni raskidi

SPORTSKE ROMANSE: Ljubilo se i tugovalo

Tenis -
Budući mladenci: Veridba Novaka i Jelene ljubavni događaj 2013.
1 / 7 Foto: Kurir štampano

Od poljubaca do razlaza.Mnogi naši sportisti pamtiće 2013, između ostalog, i po emotivnim stresovima. Velike ljubavi, rastanci, veridbe, romanse i razočaranja pratili su ih na svakom koraku. Srpska javnost radovala se kad je na ruci Jelene Ristić osvanuo verenički prsten, pitala se zašto su raskinuli Ana i Ivan, čudila se kako je Maja iz Teovog zagrljaja pala u Dačin... Možda je najviše polemike izazvala romansa Dragana Đilasa i košarkašice Ane Dabović.A šta li će nam doneti tek 2014. godina? U najavi je jedna svadba o kojoj će brujati svet, nadamo se da će biti mnogo više romansi nego rastanaka i tužnih ljubavi. Svakako, o svemu tome, dragi čitaoci, bićete obavešteni na vreme.Romanse 2013.Jelena Ristić i Novak ÐokovićNole je ponovo ispao šmeker i zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Jelenu Ristić. Tako se nastavila najzanimljivija srpska romansa dvoje mladih i uspešnih. Posle osam godina zabavljanja, njih dvoje su se odlučili na ozbiljniji korak i 2014. treba očekivati svadbu veka. Rešena je i misterija gde je Novak kupio prsten, a od sada će se postavljati pitanja poput onih gde će biti svadba, ko će biti kum, ko će zabavljati goste...

Ana Dabović i Dragan ÐilasDragan Đilas, predsednik KSS, po svaku cenu želi da ostane u košarci, čak i na privatnom planu. Zato se i smuvao s lepom košarkašicom Anom Dabović. Najpre je to bila javna tajna, šuškalo se o tome odavno, ali je malo ko verovao. Onda su se Dragan i Ana javno pokazali na tribinama dvorane u Jesenicama na Evropskom prvenstvu. Kurir ih je fotografisao u Moskvi, gde je Đilas često odlazio zbog svoje drage. Šta ćemo s tim što je on mnoooogo stariji od nje? Pa ništa, ni prva ni poslednja takva veza.

Maja Ognjenović i Danilo IkodinovićOboje su doživeli velike ljubavne krahove, pa je nekako i logično što su se smuvali. Odbojkašica i legendarni vaterpolista počeli su da se zabavljaju i izgleda da im ide dobro. Dokle? Pa to znaju samo njih dvoje. Maja je nedavno objavila fotku golog Dače u njenom krevetu. Istina, na slici nije bio baš go, pokrio se nekim jastukom. Ipak, čini se da zasad ljubav cveta.Raskidi 2013.

Ana Ivanović i Ivan PaunićE, ovo je raskid godine! Mislimo da zaista zaslužuje taj epitet, možda čak i epitet najveće ljubavne sportske sapunice. Ivanovićeva se smuvala sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem, a burna veza brzo je doživela krah. Kažu, razlog je Ivanovo hvalisanje na Tviteru, što je jednu od najlepših teniserki sveta iznerviralo. Mediji su uradili svoje, njih dvoje su iz dana u dan bili glavna tema i posle mesec dana desio se krah.

Maja Ognjenović i Miloš TeodosićBila je to jedna od većih sportskih ljubavi. Godinama su Maja i Teo bili skladan par, reklo bi se idealna i čvrsta veza. Onda je došao Evrobasket u Litvaniji, pričalo se da Tea posećuje modelsica Sindi. Kasnije se Miloš zaljubio u manekenku Jelenu Kuveljić, a to je, navodno, bio razlog što je Maja poludela i ostavila Tea.

Bojana Rajić i Vladimir StojkovićKo je koga i kad prevario, teško je saznati. Ipak, Vladimir je baš za Kurir rekao da je čašu prelilo to što je Bojana dve godine bila u paralelnoj vezi s izvesnim Branislavom, koji je Stojketu bio čak na svadbi. Ona je nakon toga vratila svoje devojačko prezime Rajić. Stojke se ubrzo vratio momačkom životu.

Sunčica Travica i Viktor TroickiMnogi su zavideli Viktoru Troickom jer je imao „ribu boli glava“. Sunčica Travica zaista je izgledala vrhunski, ali to nije bilo dovoljno. Navodno, njih dvoje često su se svađali, Viktor je bio hirovit, a posebno posle suspenzije IHF. On je postajao sve nervozniji, što je Sunčicu nerviralo, pa je na kraju odlučila da ga ostavi. Izjavila je da je zbog Troickog zapostavila svoju karijeru, da je u vezu unela mnogo više od njega...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track