FEDERER: Daću ime detetu Novak ili Serena ĐOKOVIĆ: Biće mi čast
Foto: Reuters

Zvaće se Novak Federer

FEDERER: Daću ime detetu Novak ili Serena ĐOKOVIĆ: Biće mi čast

Tenis -
Federer je tokom humanitarnog egzibicionog meča koju je organizovao na Rod Lejver areni u Melburnu morao da odgovara na razna pitanja, a jedno od njih bilo je da odabere ime detetu po nekom od aktuelnih tenisera

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Švajcarac Rodžer Federer u šaljivom tonu rekao je da bi svom detetu dao ime Novak ili Serena. Brzo je usledio i odgovor najboljeg srpskog tenisera, da bi mu bila čast.

Federer je tokom humanitarnog egzibicionog meča koju je organizovao na Rod Lejver areni u Melburnu morao da odgovara na razna pitanja, a jedno od njih bilo je: "Ako biste detetu dali ime po nekom od aktuelnih tenisera, koje biste odabrali?".

Švajcarac je kroz smeh odgovorio.

"Novak ili Serena, naravno."

Nije se dugo čekalo na odgovor Đokovića, koji je na Tvter profilu napisao.

"Bila bi mi čast ako svoje dete imenuješ po meni. Naravno, i Sereni takođe. Dakle, javite nam. Bićemo tu negde, na terenima."

Bivši prvi reket sveta nedavno je objavio da on i supruga Mirka čekaju bebu, a još uvek se ne zna da li će Majla i Šarlin dobiti seku ili batu.

Federerova humanitarna organizacija sakupila je tokom večeri oko milion dolara koje će iskoristiti za školovanje dece koja nemaju normalne životne uslove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja