HRVATI NAPALI ĐOKOVIĆA: Uživao i pomagao ljudima dok se Srbija sramotila u Dejvis kupu
Foto: Printskrin

Niske strasti

HRVATI NAPALI ĐOKOVIĆA: Uživao i pomagao ljudima dok se Srbija sramotila u Dejvis kupu

Tenis -
I dok su se Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka poigravali s nikad lošijom srpskom reprezentacijom, gde je bio Novak Đoković, drugi teniser sveta koji "nikad nije umoran da igra za Srbiju", pita se Indeks

"Znate li šta je radio Novak Đoković dok se Srbija sramotila protiv Švajcarske", pita se hrvatski portal Indeks, povodom vesti da je najbolji srpski teniser samoinicijativno i bez velike medijske pompe odlučio da pomogne ljudima koji su više sati ostali zavejani na auto-putu kod Feketića.

U tendencioznom tekstu koji ne nudi odgovor na pitanje zašto je jedan od najposećenijih hrvatskih portala toliko pogođen time što Novak nije nastupio za Srbiju, između ostalog piše.

"I dok su se Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka poigravali s nikad lošijom srpskom reprezentacijom, gde je bio Novak Đoković, drugi teniser sveta koji "nikad nije umoran da igra za Srbiju"? Đoković je najpre uživao na skijanju na Kopaoniku, a juče je pomagao zametenim ljudima kod Feketića. Delio im je hranu sa svojim timom, a porodica Đoković na teren je poslala tri grtalice koje su čistile puteve."

http://www.youtube.com/watch?v=B0si3yYAaO8#t=0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track