POGLEDAJTE: Najluđa perika koju je Novak Đoković nosio do sada
Foto: Tviter

Džeki Mun

POGLEDAJTE: Najluđa perika koju je Novak Đoković nosio do sada

Tenis -
Novak je po običaju zabavio publiku na neobičan način, a ovog puta je izašao na teren sa perikom koja podseća na Džekija Muna, junaka popularne američke komedije kojeg je tumačio njegov dubl partner Vil Ferel
1 / 2 Foto: Tviter

LA KVINTA - Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je jedan od učesnika tradicionalne egzibicije humanitarnog karaktera "Dezert smaš", koja okuplja poznate ličnosti iz gotovo svih oblasti javnog života.

Deseto izdanje održano je u odmaralištu La Kvinta u Kaliforniji, nedaleko od Indijan Velsa gde 16. marta počinje prvi ovosezonski Masters.

Đoković je u paru sa slavnim glumcem Vilom Ferelom odigrao dubl meč protiv takođe tenisko-glumačke kombinacije Stanislas Vavrinka/Kevin Spejsi.

Novak je po običaju zabavio publiku na neobičan način, a ovog puta je izašao na teren sa perikom koja podseća na Džekija Muna, junaka popularne američke komedije kojeg je tumačio njegov dubl partner Vil Ferel.

Sva sredstva sa ove humanitarne egzibicije odlaze u fond organizacije koja pruža stipendiju, nadu i inspiraciju onima koji su uspešno izlečeni od raka.

Đoković je tokom karijere često imitirao javne ličnosti, pogotovo iz sveta tenisa, a neke od najupečatljivijih imitacija su bile one u kojima se pomagao perikom. Izdvajamo tri.

Mariju Šarapovu je "skinuo" sa plavom perikom...

...a Brazilca Gustava Kuertena u "originalu".

Tokom prošlogodišnjeg "Rodžers kupa" dao je obećanje da će posle svakog meča "đuskati", a nakon pobede nad Denisom Istominom poneo je "afro" periku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track