POGLEDAJTE NOVAKA U AKCIJI: Evo zašto je Đoković najpopularniji teniser na svetu

u žiži

POGLEDAJTE NOVAKA U AKCIJI: Evo zašto je Đoković najpopularniji teniser na svetu

Tenis -
Drugi reket sveta Novak Đoković nije mirovao od kako je stigao u SAD, a svoje doživljaje podelio je sa navijačima na društvenim mrežama
1 / 6

INDIJAN VELS - Najbolji srpski teniser Novak Đoković ovih dana ima puno obaveza. Đoković u noći između nedelje i ponedeljka startuje (3.00h) na prvom ovosezonskom mastersu u Indijan Velsu i to protiv Viktora Haneskua. Međutim, Novak nije mirovao od kako je stigao u SAD. Đoković je prvo u Njujorku nastupio na egzibicionom meču povodom Svetskog dana tenisa, družio se sa studentima na Univerzitetu Kolumbija, da bi u istom ritmu nastavio i u Kaliforniji.

On je pred start turnira snimio i novu reklamu za kompaniju "Hed". "Hed uvek ima brdo sjajnih ideja za reklame i uvek se dosta zabavim na snimanju ,a i rezultat vrednog rada je zabavan i za vas, nadam se. Sećate se svih onih smešnih reklama sa Endijem Marijom na krilima aviona? E pa čekajte da vidite šta vam sad spremamo", najavi je Novak.

Drugi reket sveta učestvovao je i na egzibiciji humanitarnog karaktera "Dezert smeš". "Uvek se trudim da pomognem humanitarnim organizacijama da podignemo svest o problemu i prikupimo neophodan novac kako bi se taj problem resio. Ove godine sam ponovo podrzao "Dezert smeš" egzibiciju i imao sam sjajno drustvo i svi smo se super zabavili", napisao je novak na Fejsbuku.

Na kraju tu su bila i obavezna snimanja i intervjui za ATP.

"I kao sto ste mogli da primetite, dosta se toga desava van terena za nas igrače", zaključio je Novak.

Međutim i pored brojnih obaveza Nole nije zaboravio da damama čestita 8. mart. "Moje dame, zelim vam divan dan zena!", napisao je Novak na svom profilu. Đoković je u subotu u ranim jutarnjim časovima igrao dubl sa Filipom Krajinovićem u Indijan Velsu, ali je srpski par poražen od letonsko–kanadske kombinacije Ernest Gulbis–Miloš Raonić sa 7:6, 6:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track