SEKSI ANA: Teniserka 79. najprivlačnija žena na planeti!
Foto: Kurir Štampano

Ivanovićeva lepotom zaludela planetu

SEKSI ANA: Teniserka 79. najprivlačnija žena na planeti!

Tenis -
Naša teniserka jedina sportistkinja koja se našla u top 100 najlepših i najseksepilnijih žena za 2014. u izboru magazina Maksim

Stvarno najlepša!Srpska teniserka Ana Ivanović jedina je sportistkinja na svetu koja se našla na listi 100 najlepših i najseksepilnijih žena sveta za 2014. godinu u izboru planetarno poznatog časopisa Maksim! Ana je, prema mišljenju ovog magazina, 79. najprivlačnija ženska osoba na planeti, dok je prvo mesto zauzela manekenka i anđeo „Viktorijas sikreta“ Kendis Svonpel.Lepota Ane Ivanović već godinama ne prestaje da oduševljava muškarce širom sveta. Tako je srpska teniserka u izboru Maksima proglašena za 79. najseksepilniju ženu na planeti, ostavivši iza sebe lepotice poput bivše mis Izraela Gal Gadot, američke manekenke, i ćerke Kim Bejsinger Ajrland Boldvin, kao i poznatu pevačicu Lanu del Rej. Osim što svojim izgledom privlači veliku pažnju, prelepa Srpkinja se posle dužeg vremena vratila u formu i počela da niže trijumfe na teniskim terenima od početka godine. Ivanovićeva je u 2014. godini već inkasirala 812.038 dolara na turnirima, gde je do sada zabeležila 30 trijumfa i osam poraza.

Srpska KanađankaSTANA NA 50. MESTU!Na samoj polovini liste najatraktivnijih žena planete našla se i holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić, poznata po glavnim ulogama u serijama „Kasl“ i „Alijas“. Roditelji ove 36-godišnje lepotice rođene u Hamiltonu su Srbi iz Hrvatske, koji su pre početka ratnih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije emigrirali u Kanadu, a zatim se nastanili u gradu Aurora u SAD.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track