Nole: Jeco, jesi dobro? Jelena: Igraj malo kraće
Foto: Reuters

Đoković otkrio šta je rekao verenici

Nole: Jeco, jesi dobro? Jelena: Igraj malo kraće

Tenis -
Nakon pobede nad Federerom Novak nazvao buduću suprugu i pitao je da li je imala kontrakcije i da li je sve u redu s detetom

Biće brižan otac!Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić za nekoliko meseci postaće roditelji, a čak i dok je njihova prva beba još u stomaku, Nole se ponaša kao zabrinut i brižan otac. Srpski as je u nedelju nakon maratonskog meča i velike borbe protiv Federera osvojio svoj drugi Vimbldon, a prve misli po završetku meča bile su upućene Jeleni i bebi.

Samo bez stresa... Jelena Ristić
Samo bez stresa... Jelena Ristić

Gledala meč u stanu- Ona nije gledala meč uživo, bilo bi to veoma stresno za nju. Bila je u stanu u Londonu. Zvao sam je odmah posle pobede i pitao: „Draga, jesi li imala kontrakcije, je li beba u stomaku?“, a ona mi je odgovorila: „Trebalo bi da tvoji mečevi traju kraće“ - otkrio je Novak u izjavi za ESPN uz blagi osmeh.Naime, svim Novakovim fanovima, prijateljima i naravno porodici bilo je veoma stresno da gledaju finale u Londonu, ali se najviše svakako nervirala buduća gospođa Đoković, koja bi zbog drugog stanja trebalo da izbegava sve stresne situacije.Radostan zbog svadbeNovak i Jelena venčaće se na crnogorskom ostrvu Sveti Stefan uz najbliže rođake, a sve te promene nisu uticale stresno na našeg tenisera.- Nisam pod stresom, veoma sam uzbuđen i radostan zbog svega što dolazi . Svadba, trudnoća, beba, bićemo roditelji do kraja godine. Veoma uzbudljiva vremena koja jedva čekamo - otkrio je Novak Đoković.

Ponovo prviČESTITKE OD ATPNovak Đoković od ponedeljka je ponovo najbolji teniser sveta pošto je u finalu Vimbldona pobedom nad Federerom osvojio novih 800 bodova i tako prestigao Španca Rafaela Nadala na ATP listi. Čestitke su nakon toga preplavile internet, a na zvaničnoj stranici ATP Srbinu su poželeli dobrodošlicu na sam vrh svetskog tenisa.Napada četvrtu tituluNOVAK NA ZAVRŠNOM TURNIRUSrpski teniser Novak Đoković prvi je igrač koji je obezbedio učešće na završnom ATP turniru sezone u Londonu. Pošto što je u nedelju osvojio Vimbldonu, Nole je osigurao sebi „kartu“ za završni masters turnir koji će se od 9. do 16. novembra održati u britanskoj prestonici. Srbinu je ovo osmi uzastopni put da igra na ovom turniru koji je do sada osvajao tri puta (2008, 2012, 2013).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track