ĐOKOVIĆ: Samo mi je drago da sam pobedio
Foto: AP

U potrazi za dobrom igrom

ĐOKOVIĆ: Samo mi je drago da sam pobedio

Tenis -
Svaki novi dan je donosi novi izazov u potrazi za boljom igrom sutra, i posle sutra, i nadam se da će to doći, rekao je srpski teniser

SINSINATI - Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da mu je drago što je uspeo da pobedi Žila Simona u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju, kao i da se nada da će uskoro ponovo pronaći dobru igru.

"Njegovo kretanje iza osnovne linije je jako dobro. Tera igrače da prave dodatni udarac, tako da pokušavam da unesem raznovrsnost, promenim ritam, pronađem pravi ugao. To je dobro radilo, ali sam onda počeo da pravim neiznuđene greške", rekao je Đoković novinarima posle meča.

Prvi nosilac je pobedio 6:3, 4:5, 6:4. U drugom setu je vodio 4:2 u gemovima, ali je potom izgubio pet vezanih gemova.

"Povukao sam se, a on je počeo da dominira u razmeni. Posle toga je treći set bio izjednačen do kraja. Opet, ovo je borba. Samo mi je drago da sam uspeo da pobedim u ovoj", rekao je Đoković.

Srpski teniser je prošle nedelje ispao u četvrtfinalu Toronta, a igrao je slabo tada. Tokom prvog seta i dela drugog, delovalo je da se Đoković vratio u svoju formu.

"Mislim da sam radio prave stvari tokom većeg dela meča. Na kraju drugog i na početku trećeg nije bilo tako dobro, ali pokušavam da izvučem pozitivne stvari iz svakog meča. Znam da nisam igrao na nivou na kome želim da budem, i to je očigledno, ali nastavljam da guram dalje", rekao je Đoković.

"Svaki novi dan je donosi novi izazov u potrazi za boljom igrom sutra, i posle sutra, i nadam se da će to doći", dodao je on.

http://www.youtube.com/watch?v=kACkbyjyat4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track