(VIDEO) SUKOB I DALJE POSTOJI: Federer trenirao odvojeno od Vavrinke
Foto: Daviscup.com

Švajcarci u problemu pred duel sa Francuzima

(VIDEO) SUKOB I DALJE POSTOJI: Federer trenirao odvojeno od Vavrinke

Tenis -
Federer je odvojeno trenirao, dok je bilo primetno odsustvo Stanislasa Vavrinke koji je nekoliko časova kasnije odradio trening sa Markom Kjudinelijem i Mihaelom Lamerom

LIL - Švajcarski teniser Rodžer Federer odradio je u sredu uveče trening u Lilu uoči finala Dejvis kupa protiv Francuske.Federer nije trenirao nekoliko dana zbog povrede leđa. On je zbog ove povrede predao finale turnira u Londonu Novaku Đokoviću.Najbolji švajcarski teniser se u pratnji selektora Severina Lutija pojavio na treningu u dvorani u kojoj će biti odigrano finale. Federer je odvojeno trenirao, dok je bilo primetno odsustvo Stanislasa Vavrinke koji je nekoliko časova kasnije odradio trening sa Markom Kjudinelijem i Mihaelom Lamerom.

http://www.youtube.com/watch?v=J_ZF4oLqnOg
Federer i Vavrinka su pre dva dana na zajedničkoj konferenciji za medije i priznali da su imali raspravu posle meča polufinala završnog turnira sezone u Londonu Međutim, posle meča došlo je do rasprave dvojice dobrih prijatelja, pošto je Rodžerova supruga Mirka ometala tokom meča Vavrinku Federer i Vavrinka su rekli da su taj sukob ostavili iza sebe i da se okreću finalu Dejvis kupa sa Francuzima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track