PROCENA FORME NOVAKA ĐOKOVIĆA: Navijači, nema mesta panici
Foto: Reuters

Prognoza

PROCENA FORME NOVAKA ĐOKOVIĆA: Navijači, nema mesta panici

Tenis -
Navijači prvog tenisera sveta ne bi trebalo da paniče. Svako može da izgubi od Iva Karlovića, kao što je uostalom i Novak rekao posle meča, smatra Stiv Tignor

Kolumnista Stiv Tignor smatra da navijači Novaka Đokovića ne bi trebalo da paniče.

Dvojica najvećih rivala u istoriji tenisa pretrpeli su na startu sezone neočekivane poraze na turniru u Dohi.Poraz Rafaela Nadala je mnogo teži, s obzirom da ga je savladao Mihael Berer, dok je Novak Đoković u četvrtfinalu izgubio od sjajnog servera Iva Karlovića.

„Navijači Novaka Đokovića ne bi trebalo da paniče. Svako može da izgubi od Iva Karlovića, kao što je uostalom i Novak rekao posle meča. Kada igrate protiv Iva, jedan udarac može da odluči između pobede i poraza. Pogledajte samo poslednjih 12 meseci, bili smo glupi što smo se plašili za Noleta.

Prošlog januara je izgubio na Australijan openu prvi put u poslednje četiri godine. Dva meseca kasnije još uvek nije imao titulu i pojavile su se spekulacije da bi mogao da otpusti Borisa Bekera. Znamo šta se posle dogodilo. Đoković je osvojio sedam titula uključujući i Vimbldon i završio je godinu na prvom mestu“, piše između ostalog Tignor o srpskom teniseru.

Kurir sport / Tennis.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track