ĐOKOVIĆ U ČETVRTFINALU INDIJAN VELSA: Novak preživeo Iznerove servise

2:0 u setovima

ĐOKOVIĆ U ČETVRTFINALU INDIJAN VELSA: Novak preživeo Iznerove servise

Tenis -
Najbolji teniser sveta i branilac titule turnira u Kaliforniji za plasman u polufinale boriće se sa Australijancem Bernardom Tomićem, koji je savladao svog sunarodnika Tanasija Kokinakisa sa 2:1

INDIJAN VELS - Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale velikog ATP turnira u Indijan Velsu, u SAD. Đoković je rano jutros po srednjoevropskom vremenu savladao Amerikanca Džona Iznera sa 2:0 setovima (6:4, 7:5).

Strpljenje je bilo adut Đokovića do sedmog gema i 40:0, kada je drugu brejk šansu iskoristio za 4:3, što je potvrdio održavanjem servisa do sigurnog osvajanja seta. U nastavku, nije došao do nove šanse da prelomi meč, ali je sprečio Iznera dva puta da se revanšira u četvrtom gemu.

Nakon toga, sve je vodilo ka taj-brejku, u kom ni mali nesporazum sa sudijama nije poremetio Đokovića, kada je Izner došao do poena. Na as Amerikanca u prelomnim momentima, Novak je odgovorio istom merom za dve meč lopte. Prvu je sprečio protivnik odličnim izlaskom na mrežu, ali nije mogao da izbegne poraz.

Najbolji teniser sveta i branilac titule turnira u Kaliforniji za plasman u polufinale boriće se sa Australijancem Bernardom Tomićem, koji je savladao svog sunarodnika Tanasija Kokinakisa sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track