POČAST ŠAMPIONU: Teniski stadion Partizana ubuduće će se zvati - Novak Đoković
Foto: Marina Lopičić Kurir

Crno-beli Nole

POČAST ŠAMPIONU: Teniski stadion Partizana ubuduće će se zvati - Novak Đoković

Tenis -
Najbolji svetski teniser deset godina je trenirao u crno-belom taboru, a svoj prvi fjučers je osvojio upravo kao član Partizana

Teniski stadion Partizana, smešten tik do stadiona crno-belih u Humskoj ulici, ubuduće će nositi ime po najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, potvrdio je za Kurir sport predsednik TK Partizan Dušan Grujić.

Partizan je jedini klub u Srbiji za koji je prvi reket sveta ikada nastupao, a predlog Grujića naišao je na oduševljenje Đokovića.

"Predložio sam da naš stadion dobije ime po Novaku Đokoviću, i to sam uradio s njim u dogovoru. On je bio oduševljen i smatram da zaslužuje da naš stadion dobije po njemu ime. Mnogo je uradio za Srbiju, a jedini klub za koji je igrao u našoj zemlji je upravo Partizan. Nadam se da će i tenis krenuti uzlaznom putanjom. Mnogo znači što je dao podršku Mirku Petroviću za novog predsednika TSS, i siguran sam da će on uvek biti na raspolaganju da pomogne ovom sportu", rekao je Dušan Grujić.

Grujić je precizirao da je Novak punih 10 godina trenirao u Partizanu, a da je prvi fjučers u karijeri osvojio upravo kao član Partizana 2003. godine.

Novak Đoković, Partizan, Foto: Zvanični sajt Novak Đoković
Novak Đoković, Partizan, Foto: Zvanični sajt Novak Đoković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track