Đoković: Ispao Mari, pobegli Englezi!
Foto: Fonet

Masters u Rimu: Srbin se našalio na račun Britanaca i njihovog miljenika

Đoković: Ispao Mari, pobegli Englezi!

Tenis -
Endi je ispao i britanskih novinara više nema. Govoriću na italijanskom, ne vidim Britance ovde na konferenciji, našalio se Novak

Srpski teniser Novak Đoković našalio se na račun svog kolege i prijatelja Endija Marija na mastersu u Rimu.Naime, prvi reket sveta na konferenciji za novinare posle pobede nad Brazilcem Belučijem istakao je da nema potrebe da se obraća na engleskom jer nema novinara sa Ostrva.- Endi je ispao i britanskih novinara više nema. Govoriću na italijanskom, ne vidim Britance ovde na konferenciji - našalio se Novak.Njihovo međusobno bockanje datira još odranije, a poslednje u nizu je bilo posle Australijen opena, kada je srpski teniser u finalu savladao Marija, a Britanac je nakon tog duela napao našeg igrača da je glumio da je povređen.(M. N.)

TurnirPAO I NIŠIKORINajbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira iz masters 1.000 serije u Rimu pobedom nad Japancem Keijem Nišikorijem sa 6:3, 3:6, 6:1. Đoković je kao i u prethodna dva meča u italijanskoj prestonici izgubio set, ali je, kao i dosad, trijumfalno okončao meč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track