HUMANA FONDACIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Više od 450.000 dinara za školsku biblioteku u Mačkatu
Foto: Fonet

Svaka čast

HUMANA FONDACIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Više od 450.000 dinara za školsku biblioteku u Mačkatu

Tenis -
Već drugu godinu zaredom Fondacija učestvuje u humanitarnom događaju "Prošetaj milju za osmeh" čiji je cilj da pomogne školama, unapredi njihov rad i doprinese kvalitetnijem obrazovanju

BEOGRAD - Više od 450.000 dinara prikupljeno je danas za obnavljanje školske biblioteke u OŠ Milivoje Borović u Mačkatu u okviru humanitarne manifestacije, koju je danas organizovala PRIMA Internacionalna škola u saradnji sa Novak Đoković fondacijom.

Već drugu godinu zaredom Fondacija učestvuje u humanitarnom događaju "Prošetaj milju za osmeh" ("Walk a mile for a smile") čiji je cilj da pomogne školama, unapredi njihov rad i doprinese kvalitetnijem obrazovanju.

Ove godine akciju je podr ao najbolji srpskih automobilista Dušan Borković. Posetioci su umesto ulaznice kupovali majice u vrednosti od 500 dinara čime je obezbeđen novac za obnavljanje školske biblioteke.

"Cilj Fondacije i naših prijatelja iz škole PRIMA je isti - da deci omogućimo što bolje uslove obrazovanja. Zato smo se lako dogovorili i odabrali školu kojoj je ova donacija preko potrebna. Osnovci iz Mačkata će zahvaljujući sredstvima koja smo danas prikupili dobiti knjige zbog kojih će, nadam se, mnogo više vremena provoditi u školskoj biblioteci", rekla je Maja Jovanović, projektna menadžerka Novak Đoković fondacije.

Direktorka PRIMA Internacionalne škole Brižit Petrović Mekintoš zahvalila se u ime zaposlenih svima koji su učestvovali u velikoj humanitarnoj akciji Pro etaj milju za osmeh na terenima njihovog kampusa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track