(ANKETA) KAKO VAM SE DOPADA:  Ovako će Ana izgledati na Rolan Garosu
Foto: Reuters

Nova moda

(ANKETA) KAKO VAM SE DOPADA: Ovako će Ana izgledati na Rolan Garosu

Tenis -
Kolekcija nosi naziv Y-3, a tu je Y znači Jamamoto, dok broj tri predstavlja Adidasove pruge i namenjena je za elitni nivo tenisa.

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović igraće u potpuno crnoj opremi na Rolan Garosu koju je za nju spremio Adidas.

Nemačka kompanija je odlučila da za tenisku kolekciju ukrsti snage sa modnim dizajnerom Jođijem Jamamotom. Kolekcija nosi naziv Y-3, a tu je Y znači Jamamoto, dok broj tri predstavlja Adidasove pruge i namenjena je za elitni nivo tenisa.

„Koliko god uživam u modi i stilu, moram da znam da je oprema savršena. Nikada ne bih kompromitovala udobnost i pokrete na terenu zarad stila“, istakla je Ivanovićeva.

Ivanovićeva je istakla da kombinacija koju će nositi na drugom Gren slemu sezone izgleda futuristički, ali ima i nekih retro elemenata.

„Iako sam poznata po svom agresivnom stilu tenisa, želim da mislim da sam i dama na terenu. Tenis je jedan od onih sportova gde sportistkinje mogu da izgledaju sređeno i elegantno, a u isto vreme i sportski. I to je moj cilj. Volim da nosim haljine i da menjam opremu tokom sezone“, naglasila je Ivanovićeva.

Srpska teniserka, koja je osvojila Rolan Garos 2008. godine, takmičenje u Parizu počinje duelom sa Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track