KAO ŠPANSKA SERIJA: Serena Vilijams i Šarapova kriju strašnu tajnu
Foto: AP

Ljubavni jadi

KAO ŠPANSKA SERIJA: Serena Vilijams i Šarapova kriju strašnu tajnu

Tenis -
Osim na terenu dve teniserke rivalstvo neguju i onda kada nisu na turnirima, a razlog je bugarski as

Serena Vilijams i Marija Šarapova najveći su ženski rivali u tenisu, ali ne samo na terenu, već i van njega. Dve teniserke imale su ljubavni trougao u čijem centru je bio Bugarin Grigor Dimitrov.

Vilijamsova ima 33 godine i fizički je jača od Šarapove, ali nije dorasla njenoj plavoj kosi koju sponzori obožavaju. Šarapova ima 28 godina.

Serena koja nije baš najatraktivnija žena i lepuškasti Grigor su delili trenera Patrika Muratoglua i tako su se zbližili. Ona ga je volela svim srcem, sve dok nije upoznao Šarapovu...

Amerikanka je nakon "korpe" od Dimitrova rekla da "odustaje od zabavljanja jer je poslednja veza bila toliko bolna za nju da joj je slomila srce".

Na tu izjavu Šarapova je reagovala burnoi otkrila Sereninu brižljivo čuvanu tajnu. Inače, prava priroda Marije Šarapove je otkrivena u intervjuu kada su je nazvali bogatom i tužnom i otkrili njene mane.

"Ako hoće da priča o nečemu ličnom onda neka ispriča kako je u vezi sa čovekom koji se zbog nje razvodi a ima dvoje dece", odbrusila je Ruskinja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track