SPUSTILA CENU: Mira nudi Đokovićima kuću pokojnog predsednika Slobodana Miloševića
Foto: Arhiva

Slobina vila na prodaju

SPUSTILA CENU: Mira nudi Đokovićima kuću pokojnog predsednika Slobodana Miloševića

Tenis -
Mira Marković, žena pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, ponudila je porodici Đoković da kupe vilu u Tolstojevoj 33, u kojoj su njih dvoje živeli, po nižoj ceni od uobičajene.

Ovakav gest dolazi posle propalih prvih pregovora o kupovini Slobine vile.Otac prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Srđan Đoković bio je zainetresovan za kupovinu vile pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

Međutim, pregovori su tada propali, jer su se Đokovići i Mirjana Marković udovica Slobodana Miloševića mimoišli oko cene. Kako saznaju mediji Đokovići su za kuću u Tolstojevoj 33 nudili pola milona evra manje nego što je Mira tražila.

- Đokovićev advokat se prošle godine sastao sa prijateljem Mire Marković, gde su razgovarali o prodaji vile, ali nisu uspeli da se dogovore oko cene. Udovica Slobodana Miloševića je tražila veću sumu, u međuvremenu Markovićeva se predomislila i voljna je da proda kuću Đokovićima, po ceni koju su nudili - navodi izvor za Alo i dodaje da bi Markovićeva volela da kuću proda nekoj uglednoj ličnosti, a ne nekoj osobi iz kriminalnog miljea.

Đokovići nisu želeli da komentarišu pomenutu informaciju. Novakov otac Srđan je rekao da ne želi da odgovara na pitanja oko eventualne kupovine vile, dok je majka Dijana rekla da nema nikakvu informaciju o kupovini kuće.

Vila ima deset spavaćih soba, šest kupatila, dve sobe za prijem, dve recepcije i lift i podeljena je na četiri nivoa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track