TROICKI: Nole je opsednut glutenom, ja jedem sve!
Foto: AP

I njemu sveta gluten, ali...

TROICKI: Nole je opsednut glutenom, ja jedem sve!

Tenis -
Srpski teniser Viktor Troicki otkrio je da i njemu smeta gluten, ali da za razliku od Novaka ne vodi puno računa o ishrani

Novakova dominacija je praktično počela kada je iz ishrane izbacio gluten, pa mnogi smatraju da je glutenska dijeta jedan od osnovnih razloga Đokovićevih vrhunskih rezultata.

"I meni smeta gluten, ali nikada nisam nešto preterano vodio računa o takvom načinu ishrane. Novak je apsolutno opsednut time za razliku od mene. Ja jedem sve. Naravno, trudim se da se hranim zdravo, rekao je Troicki.

Viktor je na zanimljiv način objasnio koliko je Novak Đoković trenutno dominantan u svetskom tenisu.

"Đoković je broj 1 sa ogromnom prednošću u odnosu na ostale tenisere. On igra apsolutno neverovatno i ludilo je kako izgledaju njegovi mečevi. On je na toliko višem nivou u odnosu na ostale da se ponekad pitam da li se Nole i mi ostali bavimo istim sportom", izjavio je Troicki.

Podsetimo, Viktor je izborio plasman u osminu finala turnira u Roterdamu pošto je danas pobedio Andreja Kuznjecova iz Rusije. Troicki je bio bolji sa 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 6:3), za dva sata i sedam minuta igre. On će u narednoj rundi igrati protiv Hjeona Čunga iz Južne Koreje, koji je u prvom kolu sa 2:1 savladao Španca Giljerma Garsiju Lopesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track