ANA SE UDAJE ZA BASTIJANA PRED 300 ZVANICA: Evo ko je pozvan na svadbu godine u Beogradu
Foto: Profimedia

Sudbonosno Da

ANA SE UDAJE ZA BASTIJANA PRED 300 ZVANICA: Evo ko je pozvan na svadbu godine u Beogradu

Tenis -
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger zakazali su venčanje za 5. jun u Beogradu.

Njih dvoje će poslednje pripreme za venčanje obaviti po Aninom povratku sa Rolan Garosa, koji traje od 16. maja do 5. juna, ali veći deo detalja je već ugovoren.

Ana i Bastijan su prilikom poslednje posete Beogradu unajmili planera venčanja, koji uz njihovu pomoć treba da organizuje svadbu za 300 zvanica.

"Svadba je planirana i u Srbiji i u Nemačkoj, a prvo veselje biće u Beogradu 5. juna u „Hajatu“, gde će biti 300 zvanica. Goste će zabavljati „Tropiko bend”, jer buduća mlada njih obožava. Mladenci su poslednji put kada su bili u Beogradu angažovali organizatora venčanja jer ne mogu sami da se posvete svakom detalju, pa su zato objasnili agenciji šta bi voleli i kako zamišljaju taj dan. U Beograd će doputovati i Bastijanovi roditelji", kaže izvor blizak teniserki za "Blic".

Sigurno je da će se 5. juna u hotelu "Hajat" pojaviti plivačica Miroslava Najdanovski, bliska Anina prijateljica.

Iz sveta tenisa, u Beogradu ćemo videti Rumunku Soranu Kirsteu i Dankinju Karolinu Voznjacki. U Srbiju će stići i nekoliko Švajnštajgerovih saigrača iz Mančester junajteda.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track