(FOTO) NOLE POSLE MASAŽE UMIRIO FANOVE: Nema razloga za brigu. Imao sam grč leđa
Foto: AP

Đoković protiv Gofana u polufinalu Majamija

(FOTO) NOLE POSLE MASAŽE UMIRIO FANOVE: Nema razloga za brigu. Imao sam grč leđa

Tenis -
Najbolji teniser sveta Srbbin Novak Đoković izjavio je da mu je masaža pomogla tokom medicinskog tajm-auta na meču protiv Tomaša Berdiha.

Đoković je imao problema sa povredom leđa tokom duela sa Berdihom u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju, koji je Nole dobio 6:3, 6:3."Leđa su u redu - proveriću sa fizioterapeutom. Mislim da nema razloga za brigu. Imao sam poteškoće sa izbacivanjem loptice pri servisu i to zbog vetra. Obojica smo pronalazili ritam zbog nezgodnih uslova - verovatno je to za posledicu imalo grč u srednjem delu leđa. Nije to ništa značajno, masaža je pomogla. Od prvog do poslednjeg poena, ovo je bio moj najbolji meč na turniru i mislim da je on došao u pravo vreme", rekao je Đoković.

Srbin će u polufinalu igrati protiv Belgijanca Davida Gofana."Imam jedan dan da se odmorim i da se spremim za taj meč. On je pun samopouzdanja, igra najbolje u poslednjih 15 meseci, ali i ja sam na svom vrhuncu. Ako budem igrao kao do sada na ovom turniru, dopadaju mi se moje šanse", istakao je najbolji teniser sveta.

Gofan tvrdi da rasterećen ulazi u meč sa najboljim teniserom sveta."Nemam šta da izgubim - on je osvojio skoro sve ove godine i trenutno igra neverovatano. Ipak, odigrao sam sjajan meč sa njime u Sinsinatiju prošle godine i to bi mogao da bude interesantan duel za gledaoce. Trudiću se da uživam. Moram da nastavim ovako - da i dalje budem agresivan. Mislim da mi se isplatio rad koji sam uložio", rekao je belgijski teniser.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track