NEVEROVATNO: Fićom iz Beograda stigli kod Novaka u Pariz!
Foto: Milan Nastić

Alal vera

NEVEROVATNO: Fićom iz Beograda stigli kod Novaka u Pariz!

Tenis -

Velibor Đaković i Dragan Gavrić prešli 2.700 kilometara starim dobrim četvorotočkašem kako bi Đokoviću pružili podršku u Parizu

Velibor Đaković i Dragan Gavrić iz Beograda krenuli su „fićom“ put Pariza da bi pružili podršku Novaku Đokoviću na Rolan Garosu. Njih dvojica su prešla 2.700 kilometra do prestonice Francuske, gde su postali apsolutni hit sa svojim vremešnim četvorotočkašem.- Na ovaj put smo se odlučili da bismo zahvalili Novaku jer je toliko dobrog uradio za našu zemlju i narod. Želimo da mu prenesemo pozitivnu energiju da bi napokon osvojio Rolan Garos - rekao je Đaković za Kurir i nastavio:- Nije nama bitno da upoznamo Noleta, važnije je samo da on osvoji ovaj grend slem. Imamo i knjigu u kojoj su se upisivali ljudi tokom našeg puta. Svi oni su mu poželili da digne pehar ovde, nadamo se da ćemo je nekako predati našem Noletu.Njih dvojica su kazala da su imali mnogo interesantnih događaja tokom puta do Pariza.- Bilo je dosta dogodovština, možemo da napravimo lep dokumentarni film. Ispratilo nas je 50 starih automobila iz Beograda i to je bio fantastičan osećaj. Potom smo otišli u Sarajevo, gde je takođe bila velika fešta, zatim smo bili u Zagrebu i Ljubljani. E tamo su nas malo slabije dočekali.

Izdržao do Pariza... Čuveni „fića“
Izdržao do Pariza... Čuveni „fića“

Velibor Đaković je istakao da ih je „fića“ odlično služio tokom puta.- „Fića“ je dobro izdržao, bilo je malo sitnih kvarova. Računali smo da ćemo imati dva ekstra dva dana ako dođe do kvarova, ali „fića“ je odlično služio. Pukla je samo sajla za kilometre i sajla od vrata. U putu smo proveli pet dana, a dva dana smo se odmarali.Njih dvojica već duži niz godina planiraju ovo putovanje, ali nisu mogli da kupe karte za Rolan Garos.- Planiramo već tri godine da uradimo tako nešto, ali doći do karata za Rolan Garos bilo je mnogo teško. Lakše je dobiti sedmicu na lotu, nego doći do ulaznice. Ovog puta su nam pomogli prijatelji iz inostranstva i napokon smo dobili ulaznice - zaključio je Đaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track