HRVAT ODLUČUJE DA LI NOVAK OSTAJE BROJ 1: Marej veruje u čudo da Čilić pobedi Đokovića!
Foto: Fonet

Rasplet u Parizu i Londonu

HRVAT ODLUČUJE DA LI NOVAK OSTAJE BROJ 1: Marej veruje u čudo da Čilić pobedi Đokovića!

Tenis -

Hrvatski teniser Marin Čilić bi mogao da pomogne Endija Mareju da preuzme prvo mesto na ATP listi od Novaka Đokovića.

Hrvatski i britanski mediji podsećaju da će poslednja dva turnira u sezoni u Parizu i Londonu odlučiti ko će biti broj jedan na ATP listi.Marej i Đoković igraju ove nedelje na Mastersu u Parizu, a potom za dve nedelje sledi završni turnir sezone u Londonu.Mediji navode da bi Marej već posle turnira u Parizu mogao da preuzme prvo mesto na ATP listi, a za to mu je neophodna pomoć Čilića.

Hrvatski teniser je u vrhunskoj formi, a nalazi se na korak od plasmana na završni turnir u Londonu. Čilić je inače 14 puta u karijeri igrao protiv Đokovića i svih 14 puta je izgubio.

Međutim, hrvatski i britanski mediji se nadaju čudu i veruju da bi Čilić mogao da pobedi Đokovića u Parizu. Srbin i Hrvat bi mogli da se sastanu u četvrtfinalu. U slučaju da Đoković izgubi od Čilića u četvrtfinalu Marej bi mogao da preuzme prvo mesto na ATP listi, a Britancu bi odgovarala dva scenarija.Marej će preuzeti prvo mesto na ATP listi ako osvoji titulu u Parizu, a Novak ne dođe do finala. Drugi scenario je da Marej izgubi finale, ali da Novak ispadne u četvrtfinalu ili ranije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track