VIKTOR TROICKI PONOSAN: Spreman sam da budem tata
Foto: Damir Dervišagić

Teniser broji sitno do venčanja s manekenkom

VIKTOR TROICKI PONOSAN: Spreman sam da budem tata

Tenis -

Kako saznajemo, Aleksandra Đorđević je u trećem mesecu trudnoće, a ona i naš teniser lepe vesti čuli su pre dve nedelje

Nešto manje od dve nedelje ostalo je do venčanja tenisera Viktora Troickog i manekenke Aleksandre Đorđević. Drugi reket Srbije sledeće godine postaće otac ako je verovati fotografijama njegove buduće supruge, na kojima se vrlo jasno vidi trudnički stomačić, a Kurir ju je baš takvu uslikao u petak na proslavi njene devojačke večeri!

- Verujem da će i meni brak, nadam se i očinstvo, pomoći da ostvarim ciljeve koje sam postavio pred sebe. Mislim da sam sazreo i da sam spreman za porodicu. Deca svemu daju pun smisao i želim da budem otac - izjavio je Troicki nedavno i tako između redova nagovestio da će uskoro postati tata.

Stomak se vidi... Aleksandra Đorđević
Stomak se vidi... Aleksandra Đorđević

Treći mesecO trudnoći njegove buduće supruge spekulisalo se još u aprilu, ali tada je Viktor demantovao te informacije. Samo pola godine kasnije stvari su se promenile. Kako saznajemo, Aleksandra Đorđević je u trećem mesecu trudnoće, a lepe vesti saznali su pre dve nedelje. Toga nisu bili svesni u septembru, kada je teniser zaprosio manekenku na US openu.U Central parku- Šetali su Central parkom, Viktor je kleknuo i zaprosio ju je! Aleksandra je bila potpuno zbunjena jer nije očekivala da će to uraditi tokom turnira. Tek kad je izvadio prsten, koji je naručio pre nego što su došli u Njujork, shvatila je da je ozbiljan. Zaplakala je od sreće i rekla „da“ - kaže za Kurir izvor blizak Aleksandri.Mladenci će imati crkveno i građansko venčanje, a velika fešta održaće se u hotelu „Kraun plaza“. J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track