SELEKTOR OBRADOVIĆ SAVETUJE ĐOKOVIĆA: Nole, batali jogu, igraj tenis!
Foto: Profimedia, Fonet

PEPE, AJD SAD IDI

SELEKTOR OBRADOVIĆ SAVETUJE ĐOKOVIĆA: Nole, batali jogu, igraj tenis!

Tenis -

Selektor tenisera smatra da Đoković mora da se vrati treninzima i da manje koristi metode koje forsira njegov trener Pepe Imaz

Metode španskog trenera Pepea Imaza mogu skupo da koštaju Novaka Đokovića, smatraju mnogi stručnjaci, a s tim se slaže i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.Boća primećuje da se Nole previše posvetio nekakvim alternativnim metodama koje forsira Imaz, te poručuje da naš najbolji teniser mora da se vrati napornim treninzima.- Razumem da Nole ima želju da jača svoje duhovne vrednosti, ali dok se bavi tenisom, treninzi i način ishrane su najvažniji za fizičko, pa i psihičko stanje. Nisam pobornik reikija ili taj-čija, smatram da to može samo da mu odmogne ako pređe granice normalnog. Ali verujem da će ga to proći i to povezujem s njegovom mladošću - izjavio je Obradović za Kurir.

Stvarno čudan čovek... Pepe Imaz i Novak Đoković
Stvarno čudan čovek... Pepe Imaz i Novak Đoković

Selektor naših tenisera u pet rečenica se prisetio lepih 11 godina zajedničkog rada s Novakom, napominjući da je u tom periodu bilo i napornih treninga, zdravih opuštanja posle tih treninga, a samim tim i rezultata.- Na terenu smo provodili i po nekoliko sati dnevno, naporno trenirali kako bismo došli do rezultata. Tako smo stigli i do titule u Dejvis kupu. A opuštali smo se tako što ja uzmem gitaru posle napornih treninga i mečeva, pa svi zajedno pevamo. Sve ovo što sada radi Nole, mislim da je malo preterano - misli Obradović na Novakov način ishrane i alternativne metode koje mu nameće Imaz.

Veruje u ÐokovićaBIĆE NOVAK OPET ONAJ STARIBogdan Obradović veruje da će Novak Đoković ponovo biti onaj stari i očekuje veliku borbu u 2017. između njega i Endija Marija.- Biće to interesantna godina. Već na Australijen openu možemo očekivati dosta uzbuđenja, da li će Mari prvi put da osvoji ovaj grend slem ili će Nole ponovo da briljira i pokaže da je najbolji na svetu. Verujem u Đokovića i znajući njegov karakter, on će dati sve od sebe da se vrati na tron - istakao je Obradović.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track