STRIC TONI DOBIO POJAČANJE: Nadal sa još jednim trenerom

Promene za povratak u vrh

STRIC TONI DOBIO POJAČANJE: Nadal sa još jednim trenerom

Tenis -

Karlos Moja, koji je prošle godine radio sa Milošem Raonićem, novi je član tima Rafaela Nadala.

To je prvi put u karijeri da će španski teniser imati još jednog stalnog trenera, osim strica Tonija.“Veoma sam uzbuđen što mogu da objavim da će se Karlos Moja momentalno pridružiti mom timu i radiće zajedno sa Tonijem i Fransisom Roigom. Veoma je posebno što ću uz sebe imati Karlosa, koji je ne samo moj prijatelj, nego i važna osoba u mojoj karijeri. Biće uz mene na turnirima i na treninzima, a pridružiće se i Akademiji Rafa Nadal“, izjavio je osvajač 14 Gren slem titula.Moja je bio mentor Nadalu u ranoj fazi karijere, obojica su sa Maljorke i veoma su dobri prijatelji.“Toni me je pozvao i bilo je sjajno dobiti taj poziv. Siguran sam da će ovo biti izvanredan projekat, uz Tonija, Roiga i ostatak tima. Rafa je poseban igrač i pre svega divna osoba i prijatelj, verujem da će nastaviti da osvaja važne titule“, izjavio je Moja.

Toni Nadal rekao je da je pozvao Moju onog momenta kad je Karlos prestao da radi sa Raonićem, kao i da se raduje što će mu Moja pomagati i oko Akademije.

“Ovo je pravi trenutak da se on pridruži našem timu“, dodao je Toni.

Moja je tokom profesionalne karijere osvojio 20 titula, uključujući i Rolan Garos 1998. godine, i jedan je od 26 igrača koji su bili prvi na ATP listi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track