SEDITE PRE NEGO ŠTO PROČITATE OVO Vilander ponovo ponizio Đokovića: Evo šta je sada rekao!
Foto: Profimedia

Šveđanin opet pokazao pravo lice

SEDITE PRE NEGO ŠTO PROČITATE OVO Vilander ponovo ponizio Đokovića: Evo šta je sada rekao!

Tenis -

Legendarni švedski teniser Mats Vilander ponovo je pokazao da nije fan drugog igrača sveta Srbina Novaka Đokovića.

Vilander je poznat po tome što često omalovaža uspehe Novaka Đokovića. Njegove izjave su često iznervirale Srbe i fanove drugog tenisera sveta.Šveđanin, koji je stručni konsultant Jurosporta, u emisiji "Gem, set i mec" izjavio je nešto što je naljutilo Novakove fanove.

Na pitanje Barbare Šet Igl koga vidi kao favorite za osvajanje Australijan opena, Vilander je odgovorio:"Biće sjajan turnir i teško je prognozirati ko će da pobedi. Vratili su se Rodžer Federer i Rafa Nadal. Endi Marej prvi put dolazi na Gren slem kao prvi igrač sveta. Sten Vavrinka je uvek opasan, a fantastičan je i Zverev. Uveren da će ovo da bude jedan od najkvalitetnijih turnira u poslednjih nekoliko godina".Vilander je slučajno ili namerno izostavio Novaka Đokovića, koji je čak 6 puta osvajao turnir u Melburnu. Srbin će u utorak u prvom kolu igrati protiv Španca Fernanda Verdaska.

"Verdasko zna da igra protiv najboljih tenisera, da im dobro parira, ali ne zna da ih pobedi. Odigrao je odlično nedavno protiv Đokovića, sjajno je servirao, forhend mu je funkcionisao, ali je Novak potpuno drugačiji igrača u meču na pet setova. On je uvek maksimalno spreman, cele karijere je takav, u Dohi je preokrenuo posle pet meč lopti za Verdaska, to je glavna razlika između njih dvojice", istakao je Šveđanin.

BONUS VIDEO: "6 ČINJENICA O AUSTRALIJAN OPENU: Uzmi, Nole, sedmu titulu!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track