FILIP S NINOM PUTUJE U MONAKO: Vodim te na ručak kod Đokovića!
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Golupčići

FILIP S NINOM PUTUJE U MONAKO: Vodim te na ručak kod Đokovića!

Tenis -

Krajinović je najpre želeo da Nini da skupoceni poklon, ali je na kraju ipak rešio da je vodi u Monako, gde živi njegov kolega i drug Novak Đoković

Filip Krajinović totalno je odlepio za Ninom Radulović i već je isplanirao njihovo prvo zajedničko putovanje, i to u Monte Karlo, saznaje Kurir.

Teniser je dugo razmišljao kako da iznenadi voditeljku. Kako tvrdi naš izvor blizak paru, Krajinović je najpre želeo da Nini da skupoceni poklon, ali je na kraju ipak rešio da je vodi u Monako, gde živi njegov kolega i drug Novak Đoković. Čim usklade poslovne obaveze, njih dvoje će spakovati kofere i otputovati u ovo mondensko mesto.

- Filip se ne odvaja od Nine, svaki slobodan trenutak provodi s njom. Dugo je smišljao čime da je iznenadi i na kraju je shvatio da je najbolje da otputuju na deset dana kako bi uživali daleko od medija. U Monaku će posetiti Novaka i Jelenu i sigurno će ručati u Đokovićevom restoranu zdrave hrane - priča naš izvor.Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Ninom i Filipom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Podsetimo, Nina se krajem prošle godine razvela od glumca Branislava Lečića i ubrzo započela vezu s Filipom. Nakratko su raskinuli, ali su brzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa su obnovili ljubav.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track