ZIMONJIĆ PRIZNAO: Voleo bih da igram sa Nadalom i Federerom
Foto: Beta

Srpski teniser ima želje u suton karijere

ZIMONJIĆ PRIZNAO: Voleo bih da igram sa Nadalom i Federerom

Tenis -

Najbolji srpski dubl teniser Nenad Zimonjić rekao je danas da želi do kraja karijere igra u paru sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

"Meni bi bilo drago da do kraja karijere igram barem jednom sa Rafaelom i Rodžerom, ako nam to vreme bude dozvolilo", rekao je Zimonjić novinarima u Parizu.

Zimonjić je najavio da sezonu na travi trebalo da počne u paru sa Viktorom Troickim u Štutgartu, a da ga potom čeka turnir u Kvinsu, gde bi partner trebalo da bude Nadal.

"To bi bilo lepo iskustvo jer je morao da otkaže prošle godine u Bazelu", naveo je Zimonjić.

On je rekao da nema dugoročne planove, da mu je na početku sezone bio

cilj da dodje do 30. pozicije na listi dublova, što mu se nije ostvarilo.

"Na Rolan Garosu branim treće kolo i posle toga nemam ništa što se poena tiče. Verujem da ću biti okej što se tiče Ju-Es opena. Praviću plan kad se završi Vimbldon", rekao je Zimonjić, koji je i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Zimonjić je u paru sa Fernandom Verdaskom prošao u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pobedom u dva seta Florinom Mergeom i Aisamom Kurešijem.

"Svaka pobeda znači. Imamo težak žreb, neće biti lako, ali verujem u naše mogućnosti. Igrali smo u prvom kolu protiv veoma uspešnog tima ove sezone. Nije bio lak meč za prvo kolo. Presrećan sam zbog pobede, bili smo jako dobri, a mogli smo i lakše da pobedimo", kazao je Zimonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track